Integritetspolicy

Privacy Policy

Denna sekretesspolicy beskriver hur www.prankmike.com prankmike samlar in, lagrar, använder och skyddar information som du tillhandahåller när du använder den här webbplatsen. Varje gång du

Denna sekretesspolicy anger hur prankmike samlar in, lagrar, använder och skyddar information som du tillhandahåller när du använder denna webbplats.



Varje gång du besöker eller använder denna webbplats samtycker du till att vara bunden av våra 'Allmänna villkor', ansvarsfriskrivning och denna 'integritetspolicy' och samtycker till vår policy för datainsamling, lagring, delning och användning som beskrivs här.



CF Web Voyager, LLC åtar sig att säkerställa att din integritet skyddas. Om vi ​​ber dig att tillhandahålla viss information genom vilken du kan identifieras när du använder den här webbplatsen, kan du vara säker på att den endast kommer att användas i enlighet med denna sekretesspolicy.

CF Web Voyager, LLC kan ändra denna policy då och då genom att uppdatera den här sidan. Du bör då och då kontrollera den här sidan för att se till att du är nöjd med alla ändringar.



Vad vi kan samla in

Med personligt identifierande information menas all information om en person från vilken personen kan identifieras. Det inkluderar inte data där identiteten har tagits bort (anonyma data).

Adobe Acrobat Reader DC bokmärken

Vi kan samla in följande personligt identifierande information enligt ditt samtycke om du valde att slutföra vår frågesport, prenumerera på vårt nyhetsbrev eller e-postserie, registrera dig för ett webbseminarium, köpa en av våra produkter (t.ex. e-böcker, coachingtjänster), ladda ner en gratis produkt, skicka en kommentar eller fyll i ett kontaktformulär.



  • namn
  • kön
  • e-postadress
  • meddelandeinformation du skickar med vårt kontaktformulär
  • kommentarer du lämnar på vår webbplats
  • svar du ger när du slutför frågesporten

Vilken ytterligare information samlar vi in?

Våra servrar känner automatiskt igen besökarnas domännamn och IP-adresser (det nummer som tilldelats datorer på Internet). Ingen personlig information om dig avslöjas i denna process. Vår grund för att samla in och lagra dessa data i våra serverloggar är för det begränsade och legitima syftet att upptäcka och förhindra bedrägerier och obehörig systemåtkomst och säkerställa säkerheten för våra system.

Hur lagrar vi din personligt identifierande information

Din e-postinformation (e-postadress, namn) lagras vår e-postlistas leverantörs server som levererar våra e-postmeddelanden, e-postserier eller nyhetsbrev. Din information kan endast nås av de som hjälper till att hantera dessa listor för att leverera e-post till dem som har prenumererat.

Om du har tagit ett frågesport lagras information om dina frågesvar och resultat i en databas på våra servrar. Denna information identifieras av ett unikt ID-nummer som kan associeras med din e-postadress.

Alla meddelanden eller kommentarer kan lagras på våra servrar. Du kan begära att information raderas enligt proceduren som beskrivs nedan.

Insamling och bearbetning av användningsdata

Vi kan behandla data om din användning av vår webbplats och tjänster som kan beskrivas som ”användningsdata”. Det är inte personligt identifierande information. Användningsuppgifterna kan inkludera din geografiska plats, webbläsartyp och version, operativsystem, hänvisningskälla, besökslängd, sidvisningar och webbplatsnavigeringsvägar, samt information om tidpunkten, frekvensen och mönstret för dina besök. Källan till användningsuppgifterna är Google Analytics, Facebook Pixel och andra tredjepartsleverantörer som vi anser lämpligt. Denna användningsinformation kan behandlas i syfte att analysera användningen av webbplatsen och tjänsterna. Den rättsliga grunden för denna behandling är samtycke eller våra legitima intressen, nämligen övervakning och förbättring av vår webbplats och tjänster.

Vad vi kan göra med den information vi samlar in

Vi kommer inte att dela din personliga information med tredje part så att de direkt kan marknadsföra sina egna produkter utan ditt samtycke. Om du lämnar vår webbplats och köper en produkt eller tjänst vi marknadsför kommer det företag du köper från att meddela oss om köpet samt viss identifierande information åt dig. Vi delar inte denna information med andra.

Vi kan använda den information du tillhandahåller och det intresse du uttrycker för våra produkter för att bättre förstå dina behov och ge dig en bättre service och särskilt av följande skäl:

  • För att administrera och driva vår verksamhet (t.ex. intern journalföring, dataanalys, felsökning)
  • Säkerställa leverans av produkter du köper
  • Behandlar återbetalningsförfrågningar
  • Vi kan använda informationen för att förbättra våra produkter och tjänster.
  • Med din e-postprenumeration kan vi skicka dig information relaterad till dina frågesportresultat.
  • Med din e-postprenumeration kan vi regelbundet skicka reklam-e-postmeddelanden om nya produkter, specialerbjudanden eller annan information som vi tror kan vara intressant med hjälp av den e-postadress som du har angett.
  • Ibland kan vi också använda din information för att kontakta dig för marknadsundersökningsändamål.
  • Vi kan kontakta dig via e-post som svar på din förfrågan eller för andra relevanta ändamål.
  • Vi kan använda informationen för att anpassa webbplatsen efter dina intressen.

Alla e-postmeddelanden som skickas till dig innehåller en länk för att avsluta prenumerationen. Du kan ta bort dig själv när som helst genom att klicka på länken för att avsluta prenumerationen.

säkerhet

Vi åtar oss att se till att din information är säker. För att förhindra obehörig åtkomst eller avslöjande har vi infört lämpliga fysiska, elektroniska och ledningsförfaranden för att skydda och säkra den information vi samlar in online.

Webbplatsen har rimliga säkerhetsåtgärder på plats såsom Secure Sockets Layer-protokoll för att förhindra förlust, missbruk och ändring av den information som vi får från dig, men vi gör inga försäkringar om vår förmåga att förhindra sådan förlust, missbruk, till dig eller till någon tredje part som uppstår på grund av sådan förlust, missbruk eller ändring.

Användningen av kakor

En cookie är en liten fil som ber om tillstånd att placeras på din dators hårddisk. Baserat på dina webbläsarinställningar kan filen läggas till och cookien hjälper till att analysera webbtrafik eller låter dig veta när du besöker en viss webbplats. Cookies tillåter webbapplikationer att svara på dig som individ. Webbapplikationen kan skräddarsy sin verksamhet efter dina behov, gillar och ogillar genom att samla in och komma ihåg information om dina preferenser.

Vi använder tredje parts trafikloggkakor för att identifiera och spåra data inklusive vilka sidor som används. Detta hjälper oss att analysera data om webbtrafik och förbättra vår webbplats för att skräddarsy den efter kundernas behov. Trafikdata vi samlar in är anonym och vi använder denna information för statistiska analysändamål och för att visa annonser baserat på användarnas tidigare besök på vår webbplats.

Sammantaget hjälper cookies oss att ge dig en bättre webbplats genom att göra det möjligt för oss att övervaka vilka sidor du tycker är användbara och vilka du inte gör. En cookie ger oss inte på något sätt tillgång till din dator eller någon personlig identifierbar information om dig.

Du kan välja att acceptera eller avvisa cookies. De flesta webbläsare accepterar automatiskt cookies, men du kan vanligtvis ändra din webbläsarinställning för att avvisa cookies om du föredrar det. Detta kan hindra dig från att dra full nytta av webbplatsen.

Du kan återkalla ditt samtycke till vår datainsamling, delning och användning av personuppgifter för personalisering av annonser eller andra tjänster eller användningar. Du kan välja att välja bort enligt beskrivningen i de två följande avsnitten nedan. Eller så kan du mejla oss på

Google Analytics Opt-Out Browser Add-On

För att ge webbplatsbesökare möjlighet att förhindra att deras data används av Google Analytics har Google utvecklat webbläsartillägget Google Analytics för borttagning av JavaScript för Google Analytics (ga.js, analytics.js, dc.js).

Om du vill välja bort detta, ladda ner och installera tillägget för din webbläsare. Google Analytics opt-out-tillägg är utformat för att vara kompatibelt med Chrome, Internet Explorer 11, Safari, Firefox och Opera. För att fungera måste opt-out-tillägget kunna laddas och köras ordentligt i din webbläsare. För Internet Explorer måste cookies från tredje part vara aktiverade. Läs mer om borttagning och hur du installerar webbläsartillägget korrekt.

Användningen av återmarknadsföringspixlar (Clear GIfs) och kakor

Ibland kan vi välja att samarbeta med tredjepartsleverantörer (t.ex. Facebook, Google, Pinterest, etc.) för att samla information om våra användare för återmarknadsföringsändamål. Vårt mål är att matcha rätt personer med rätt budskap så att de har möjlighet att återvända till och njuta av vår webbplats och vad den har att erbjuda.

Detta uppnås genom att använda ominriktningskod, vanligtvis kallad 'pixlar' (även känd som 'html-kodavsnitt' eller 'Rensa GIF)) och' cookies 'eller annan liknande teknik. Pixel-koden är implementerad på våra webbsidor och fungerar som en re-marketing-tagg. En cookie är en liten fil som sparas på människors datorer för att samla in och lagra inställningar och annan information som används på webbsidor som de besöker. Detta gör att vi kan spåra och mäta användarnas beteende och rikta relevanta onlineannonser till besökare på vår webbplats på tredjepartsleverantörsplattformar, inklusive att visa våra annonser för liknande målgrupper på webbplatser över Internet.

Ingen av dessa tekniker gör det möjligt för oss att personligen identifiera en individ. På inget sätt ger det oss tillgång till din dator. Informationen anses inte vara personlig information. Istället gör pixeln det möjligt för plattformen att inom en rimlig grad av förtroende bestämma att en dator eller enhet är densamma som en som plattformen tidigare har interagerat med.

Dessa tredjepartsleverantörer kan rekryteras för att visa annonser som vi kan välja att placera på deras reklamplattform, inklusive på andra webbplatser över internet. Tredjepartsleverantörer använder cookies och pixlar för att visa annonser baserat på användarnas tidigare besök på vår webbplats.

Du kan alltid välja att välja bort en tredjepartsleverantörs användning av 'cookies' i kombination med 'pixlar' genom att ändra dina webbläsarinställningar, inställningar eller genom att besöka Nätverksannonseringsinitiativets borttagningssida .

Länkar till andra webbplatser

Vår webbplats kan innehålla länkar till andra webbplatser av intresse. Men när du väl har använt dessa länkar för att lämna vår webbplats bör du notera att vi inte har någon kontroll över den andra webbplatsen. Därför kan vi inte vara ansvariga för skyddet och integriteten för all information som du tillhandahåller när du besöker sådana webbplatser och sådana webbplatser regleras inte av detta sekretesspolicy. Du bör vara försiktig och titta på sekretesspolicyn som gäller för webbplatsen i fråga.

Kontrollera din personligt identifierbara information

Du kan välja att begränsa insamlingen eller användningen av din personliga information på följande sätt:

  • Om du tidigare har samtyckt till att vi använder din personliga information för direktmarknadsföringsändamål, kan du när som helst ändra dig genom att mejla oss på
  • Du kan välja att avsluta prenumerationen på vårt nyhetsbrev (eller e-postserie) när som helst genom att klicka på lämplig länk längst ner i respektive e-post.
  • Om du vill återkalla ditt samtycke till vår policy för datainsamling, lagring och användning genom användning av cookies eller pixlar för användning av anpassning av annonser kan du välja att välja bort omedelbart enligt ovan.
  • Vi kommer inte att sälja, distribuera eller hyra ut din personliga information till tredje part såvida vi inte har ditt tillstånd eller enligt lag är skyldiga att göra det.
  • Du kan begära att din personligt identifierbara information raderas eller laddas ner (dvs. dataexport).

Du kan begära information om personlig information som vi har om dig enligt dataskyddslagen 1998. Om du vill ha en kopia av informationen som finns hos dig, fyll i vårt kontaktformulär eller maila oss på om.

Om du anser att all information som vi har om dig är felaktig, ofullständig eller bryter mot någon av dina sekretessrättigheter eller har andra förfrågningar eller rättigheter som du vill utöva enligt relevant dataskyddslagstiftning i förhållande till dina personuppgifter, vänligen kontakta oss eller maila oss . Vissa förfrågningar kan hanteras snabbt beroende på sakens natur.

I vissa fall kan vi behöva begära specifik information från dig för att hjälpa oss att bekräfta din identitet och säkerställa din rätt att få tillgång till dina personuppgifter (eller att utöva någon av dina andra rättigheter). Detta är en säkerhetsåtgärd för att säkerställa att personuppgifter inte avslöjas för någon person som inte har rätt att ta emot dem. Vi kan också kontakta dig för att be dig om ytterligare information om din begäran om att påskynda vårt svar. Vi försöker svara på alla legitima förfrågningar under en rimlig tidsperiod. Ibland kan det ta längre tid än du kan förvänta dig om din begäran är särskilt komplicerad eller om du har gjort ett antal förfrågningar. I det här fallet kommer vi att meddela dig och hålla dig uppdaterad.

Datalagring

Vi kommer bara att behålla dina personuppgifter så länge det är nödvändigt för att uppfylla de syften vi samlat in dem för, inklusive utförandet av avtalet med dig och i syfte att uppfylla alla juridiska, bokförings- eller rapporteringskrav.

För att bestämma lämplig lagringsperiod för personuppgifter beaktar vi mängden, karaktären och känsligheten hos personuppgifterna, den potentiella risken för skada från obehörig användning eller avslöjande av dina personuppgifter, syftet för vilka vi behandlar dina personuppgifter och om vi kan uppnå dessa syften på andra sätt och med tillämpliga rättsliga krav.

edb.log

Kalifornien spårar inte avslöjanden och rättigheter

A. Spåra inte signaler.

I enlighet med California Consumer Privacy Act (CCPA) avslöjar vi härmed att vi för närvarande inte svarar på 'inte spåra' -signaler från webbläsare eller andra källor från tredje part.

B. Vi delar inte din personliga information med tredje part så att de direkt kan marknadsföra sina egna produkter utan ditt samtycke.

C. California Eraser Law.

Om du är en person under 18 år och har tillhandahållit personlig information eller innehåll till oss på något sätt, har du rätt att begära att informationen raderas enligt 'California Eraser Law.' Kontakta oss för att göra en sådan begäran på



Populära Inlägg